Voorschoolse opvang

Vrijdag 8 maart Open Dag basisscholen in Amersfoort!
Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen maar ook spannend! Hoe kies je de goede school en waar zitten de verschillen?
Om het ouders makkelijker te maken houden veel basisscholen in Amersfoort op vrijdag 8 maart een open ochtend. U bent dan ook op onze school welkom, van 09.00 tot 11.30 uur, om de school in bedrijf te zien. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar onze school voor staat.

Plekkey Kinderopvang, gevestigd in basisschool De Wonderboom (locatie Waterkers), opent dagelijks haar deuren vanaf 7.00 uur. U kunt ervoor kiezen om uw kind(eren) om 7.00 uur of 7.30 uur te brengen. De voorschoolse opvang start rustig op in een huiselijke sfeer. De gediplomeerde coach zorgt ervoor dat er ontbijt klaarstaat. Er wordt een verhaal voorgelezen, een spelletje gespeeld of een mooie tekening gemaakt. Vervolgens worden alle kinderen door onze coach naar hun eigen school en klas gebracht en kan de schooldag beginnen.

Plekkey kiest bewust voor gezamenlijke opvang van kinderen die naar Peuter Plekkey gaan en kinderen die naar de basisschool gaan. Door samen aan tafel te gaan, elkaar te helpen en rekening met elkaar te houden, creƫren we nog meer een huiselijke sfeer.

Op zoek naar een VSO Plekkey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Overstappen? Informeer naar onze service.

Plekkey kinderopvang

Tel: 088 401 03 03
www.plekkey.nl / nieuwland@plekkey.nl
Michal van de Velde