Welkom op de website van De Wonderboom, dé complete basisschool

In onze slogan 'Respect voor eigenheid, beroep op eigenaarschap en aandacht voor je eigen wijze' kunt u lezen dat we respect en de manier waarop je daarmee omgaat belangrijk vinden. Niet iedereen doet alles op dezelfde manier. Dat vraagt van ons geen veroordelende maar een onderzoekende houding. We zijn ervan overtuigd dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen wanneer ze goed in hun vel zitten.

Waar geloven wij in?

Wij geloven in het kind in ieder van ons. Het kind dat verwonderd om zich heen kijkt en oprecht nieuwsgierig is. Het kind dat onbevangen is en ontdekt dat het bijzonder is.

Wat beloven wij?

We beloven je dat je ontdekt wie je bent, dat je leert houden van jezelf. Om zo met een frisse blik te blijven kijken naar de wereld om je heen. We zien het als een missie om iedereen die bij De Wonderboom betrokken is, uit te dagen en verwonderde vragen te stellen. Kinderen, collega’s en ouders zetten we aan om hun natuurlijke onbevangenheid te zien als kracht en daaruit telkens te blijven leren.

Onze kracht

Bij De Wonderboom zijn wij zuinig op jouw unieke persoon. Leren is voor ons net zo mooi als onderwijzen. Wij zijn nieuwsgierig en staan open voor verandering. Wij waarderen verschillen. Gek genoeg vraagt dat ook structuur. Daar zijn wij meesters in.

Wanneer komen we onze belofte na:

We maken onze belofte waar, wanneer de kinderen die onze school verlaten zelfbewust naar zichzelf en vol verwondering om zich heen kijken. Ze stellen telkens vragen en zijn in staat anderen aan het denken te zetten.