Welkom op de website van De Wonderboom, dé complete basisschool

Vrijdag 8 maart Open Dag basisscholen in Amersfoort!
Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen maar ook spannend! Hoe kies je de goede school en waar zitten de verschillen?
Om het ouders makkelijker te maken houden veel basisscholen in Amersfoort op vrijdag 8 maart een open ochtend. U bent dan ook op onze school welkom, van 09.00 tot 11.30 uur, om de school in bedrijf te zien. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar onze school voor staat.

In onze slogan 'Respect voor eigenheid, beroep op eigenaarschap en aandacht voor je eigen wijze' kunt u lezen dat we respect en de manier waarop je daarmee omgaat belangrijk vinden. Niet iedereen doet alles op dezelfde manier. Dat vraagt van ons geen veroordelende maar een onderzoekende houding. We zijn ervan overtuigd dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen wanneer ze goed in hun vel zitten.
Lees verder

Dé complete basisschool voor kinderen van 2 t/m 13 jaar

We zijn van maandag t/m vrijdag open van 7.00 uur tot 19.00 uur en als eerste school in Nieuwland draaien we met een continurooster. Alle kinderen gaan elke dag van 8.15 uur t/m 14.00 uur naar school. Alleen de groepen 1 t/m 4 gaan op vrijdag tot 11.30 uur.

Op deze website heel veel informatie over wie we zijn, welke visie en missie we hebben, wie onze partners zijn en waar we in geloven. Natuurlijk is hier ook veel praktische informatie te vinden; onze schoolkalender, schoolgids en informatie voor nieuwe ouders.

Uw kind is bij ons welkom vanaf zijn of haar 2e jaar.
Lees meer over de Peuteropvang.